https://www.telefonischwerk.nl/_images_upload/_tn_7fa17a2b6ec6a4f1.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.telefonischwerk.nl/_images_upload/_tn_7ace26c02b7d5828.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.telefonischwerk.nl/_images_upload/_tn_f4670df95b8f652d.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
Vacatures Zoeken

Achmea vacatures

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kan je nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.

Op deze pagina vind je alle actuele Achmea vacatures. Heb jij commerciële affiniteit en wil je graag aan de slag voor een grote opdrachtgever als Achmea? Bekijk dan hier het actuele aanbod Achmea vacatures en solliciteer direct.

Achmea als werkgever Achmea is de grootste verzekeraar van Nederland. Deze organisatie verzekert haar klanten voor schade, zorg en inkomen. Onder de merknaam Achmea vallen 20 merken waaronder: ZilverenKruis, Centraal Beheer Achmea, Interpolis, Agis en FBTO. Als callcenter medewerker bij Achmea vertegenwoordig jij deze merken en zorg je ervoor dat de klanten van Achmea op de juiste manier geïnformeerd worden en het juiste pakket aanschaft.

De callcenter afdelingen van Achmea zijn verspreid door het land. Zo heeft Achmea onder andere een callcenter afdeling op haar locaties in Leeuwarden, Apeldoorn en Leiden.

Solliciteer direct op de Achmea vacatures FINTREX is op dit moment op zoek naar callcenter medewerkers voor de telefonische afdeling van Achmea in Leeuwarden. Heb jij recente telefonische werkervaring en ben je commercieel ingesteld? Woon je daarnaast in de omgeving van Leeuwarden. Bekijk dan onze Achmea vacatures hierboven en solliciteer direct!

Zoekcriteria