https://www.telefonischwerk.nl/_images_upload/_tn_7fa17a2b6ec6a4f1.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.telefonischwerk.nl/_images_upload/_tn_7ace26c02b7d5828.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.telefonischwerk.nl/_images_upload/_tn_f4670df95b8f652d.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
Vacatures Zoeken

Achmea vacatures

Parttime baan op de klantenservice van Achmea Leeuwarden - Leeuwarden

Als klantenservice medewerker bij Achmea wil je altijd alles onderzoeken. Deze parttime functie biedt je de mogelijkheid om alles zelf te ontdekken.
Gepubliceerd: 04-05-2017
Referentie nr:#FISR10631

Behaal je Wft Zorg bij Achmea in Apeldoorn - Apeldoorn

Behaal nu je Wft-zorg bij één van de grootste verzekeringsmaatschappijen van Nederland. Namelijk bij Centraal Beheer Achmea in Apeldoorn.
Gepubliceerd: 25-04-2017
Referentie nr:#FISB10669

Telefonisch Consulent Verzekeraar Leeuwarden - Leeuwarden

Voor een bekende verzekeringsmaatschappij in Leeuwarden zijn wij op zoek naar klantenservice medewerkers. Heb jij ervaring met klantcontact en affiniteit met de verzekeringsbranche. Dan is deze...
Gepubliceerd: 05-04-2016
Referentie nr:#FIRK07041

Commerciële Klantcontact medewerker Centraal Beheer Achmea - Leeuwarden

Woon jij in Leeuwarden en zoek je een baan waarin jij jouw commerciële talent en servicegerichte houding kan combineren? Solliciteer dan nu op deze functie van Commerciële Klantcontact...
Gepubliceerd: 01-10-2015
Referentie nr:#FISR06007
A

Commercieel Klantadviseur Verzekeringen - Leeuwarden

In de regio Leeuwarden zoeken wij voor de klantenservice van een bekende verzekeringsmaatschappij Klantadviseur die zowel commercieel als servicegericht zijn ingesteld. Wil jij hier parttime of...
Gepubliceerd: 25-09-2015
Referentie nr:#FISRE05982
B

Op deze pagina vind je alle actuele Achmea vacatures. Heb jij commerciële affiniteit en wil je graag aan de slag voor een grote opdrachtgever als Achmea? Bekijk dan hier het actuele aanbod Achmea vacatures en solliciteer direct.

Achmea als werkgever Achmea is de grootste verzekeraar van Nederland. Deze organisatie verzekert haar klanten voor schade, zorg en inkomen. Onder de merknaam Achmea vallen 20 merken waaronder: ZilverenKruis, Centraal Beheer Achmea, Interpolis, Agis en FBTO. Als callcenter medewerker bij Achmea vertegenwoordig jij deze merken en zorg je ervoor dat de klanten van Achmea op de juiste manier geïnformeerd worden en het juiste pakket aanschaft.

De callcenter afdelingen van Achmea zijn verspreid door het land. Zo heeft Achmea onder andere een callcenter afdeling op haar locaties in Leeuwarden, Apeldoorn en Leiden.

Solliciteer direct op de Achmea vacatures FINTREX is op dit moment op zoek naar callcenter medewerkers voor de telefonische afdeling van Achmea in Leeuwarden. Heb jij recente telefonische werkervaring en ben je commercieel ingesteld? Woon je daarnaast in de omgeving van Leeuwarden. Bekijk dan onze Achmea vacatures hierboven en solliciteer direct!

Zoekcriteria