https://www.telefonischwerk.nl/_images_upload/_tn_7fa17a2b6ec6a4f1.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.telefonischwerk.nl/_images_upload/_tn_7ace26c02b7d5828.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.telefonischwerk.nl/_images_upload/_tn_f4670df95b8f652d.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
Vacatures Zoeken

Callcenter vacatures Leiden

Hulpverlener International Eurocross - Leiden

Wil jij je talen die je beheerst gebruiken om anderen te helpen? Lees dan snel verder over de functie als telefonisch hulpverlener bij Eurocross.
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#FISB13075

Medewerker binnendienst National Vehicle - Leiden

Lijkt het jou leuk om mensen met pech een helpende hand te bieden en ben jij klantvriendelijk, gemotiveerd, parttime beschikbaar en woonachtig in de omgeving van Leiden? Twijfel niet en...
Gepubliceerd: 07-12-2017
Referentie nr:#FITK12577

Telefonisch Account Manager in Den Haag - Den Haag

Ben jij op zoek naar een Telefonische Account management functie in Den Haag? Vind je het een uitdaging om medeverantwoordelijk te zijn voor sales targets. Heb jij ervaring opgedaan binnen een...
Gepubliceerd: 13-11-2017
Referentie nr:#FIAS02485
A

Sales medewerker telecom in Den Haag - Den Haag

In Den Haag zoeken wij sales medewerkers voor een bekende Telecom organisatie. Heb jij relevante (telefonische) sales ervaring opgedaan? Solliciteer direct!
Gepubliceerd: 13-11-2017
Referentie nr:#FIRB04744
B

National Vehicle Helpdeskmedewerker - Leiden

Gaan jouw oren klapperen als je National Vehicle Helpdeskmedewerker hoort en zie jij hierin een mooie kans voor je carrière? Lees dan snel verder over deze interessante functie.
Gepubliceerd: 24-10-2017
Referentie nr:#FISB12222

Outbound vacature bekend mediabedrijf regio Leiden - regio Leiden

Ben jij niet bang om de telefoon te pakken en klanten op te bellen? Dan is deze outbound functie bij een bekend mediabedrijf in regio Leiden echt wat voor jou.
Gepubliceerd: 24-03-2017
Referentie nr:#FIBH10295

Telefonisch medewerker Goede Doelen (16 uur) Leiden - Leiden

Wij zijn op zoek naar telefonisch medewerkers Goede Doelen (16 uur) in Leiden. Beschik jij over een gezonde dosis overtuigingskracht en vind je het leuk om aan te slag te gaan met goede doelen...
Gepubliceerd: 17-02-2017
Referentie nr:#FIRK09214

Bijbaan (vanaf 16 uur) Klantcontact Goede Doelen in Leiden - Leiden

Wij zijn voor een bijbaan (vanaf 16 uur) op zoek naar klantcontact medewerkers Goede Doelen in Leiden. Ben je naast je studie op zoek naar een zeer flexibele bijbaan? Solliciteer dan direct.
Gepubliceerd: 09-02-2017
Referentie nr:#FIRK10089

Telefonisch Accountmanager T-Mobile in Den Haag - Den Haag

Bij T-Mobile ga je aan de slag als telefonisch accountmanager. Je werkt hier met targets waar goede bonussen aan hangen. Ben jij targetgericht en houd jij wel van een uitdaging? Solliciteer dan nu...
Gepubliceerd: 09-12-2015
Referentie nr:#FISRE05688

Inbound Sales medewerker Zoetermeer - Zoetermeer

Wij zijn in Zoetermeer op zoek naar inbound sales medewerkers voor een bekende uitgeverij in Tijdschriten. Ben je minimaal 16 uur per week beschikaar en ben je commercieel ingesteld? Lees snel...
Gepubliceerd: 11-06-2015
Referentie nr:#FIRK05458
C
Callcenter vacatures Leiden

Je vindt hier een divers aanbod aan Callcenter vacatures Leiden en omgeving. Het gaat om zowel commerciële als servicegerichte vacatures waar je zowel parttime als fulltime aan de slag kan.

Ben je op zoek naar uitdagende Callcenter banen Leiden en zoek je de ideale baan om te combineren naast je studie , huishouden of naast een andere parttime baan? Dan ben je op deze website aan het juiste adres.

In een callcenter draait namelijk alles om communicatie. Je bent een telefonische topper die zijn/haar hand er niet voor omdraait om contact te maken met klanten en wil zich graag blijven ontwikkelen.

Callcenter Banen Leiden

Bekijk snel ons aanbod aan Callcenter vacatures Leiden en ga snel aan de slag als inbound of outbound Callagent. De ideale Callcenter banen zijn hier te vinden.