https://www.telefonischwerk.nl/_images_upload/_tn_7fa17a2b6ec6a4f1.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.telefonischwerk.nl/_images_upload/_tn_7ace26c02b7d5828.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.telefonischwerk.nl/_images_upload/_tn_f4670df95b8f652d.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
Vacatures Zoeken

Callcenter vacatures Maastricht

Medewerker Klantcontact - Regio Maastricht

Wil jij tot €10,98 per uur verdienen en kosteloos jouw Wft-zorg behalen? Ga dan aan de slag als Medewerker Klantcontact bij VGZ...
Gepubliceerd: 17-01-2019
Referentie nr:#FILE14923

Telefonisch Medewerker Buitenland - Maastricht

Verdien 2200 LEV, terwijl jij fulltime werkt als Telefonisch Medewerker Buitenland bij Euroccor in Sofia en maak de beste stap van je leven!
Referentie nr:#FISMA18885
Callcenter vacatures Maastricht

Maastricht staat bekend als een gezellige Limburgse stad waarin elk jaar uitbundig carnaval wordt gevierd! Daarnaast telt de stad tegenwoordig ook veel studenten. Naast het volgen van colleges aan de universiteit is het vaak zo dat de studenten ook op zoek zijn naar een geschikte (bij)baan.

De callcenter vacatures in Maastricht bieden diverse functies als helpdeskmedewerker, commercieel verkoper of klantenservice medewerker. Door deze callcenter banen Maastricht is het mogelijk om naast de studie veel ervaring op te doen als het gaat om het ontwikkelen van klantcontact en het benaderen van diverse klanten. Wanneer je start volg je meestal een intensieve training om jou zo goed mogelijk voor te bereiden voor diverse callcenter banen Maastricht.