https://www.telefonischwerk.nl/_images_upload/_tn_7fa17a2b6ec6a4f1.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.telefonischwerk.nl/_images_upload/_tn_7ace26c02b7d5828.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.telefonischwerk.nl/_images_upload/_tn_f4670df95b8f652d.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
Vacatures Zoeken

Ziggo vacatures

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kan je nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.

Ziggo (voorheen UPC) is een bekende Nederlandse telecom aanbieder op het gebied van digitale televisie, internet en diverse telefoniediensten. Ongeveer twee miljoen huishoudens maken dagelijks gebruik van de producten of diensten van de organisatie, waarmee zij op deze manier toegang krijgen tot de digitale wereld. Voor het bedrijf is het verlenen van customer service en de verbetering hiervan een van de belangrijkste speerpunten. Medewerkers binnen Ziggo (voorheen UPC) kijken vooruit en maken de digitale groei binnen de organisatie hierdoor mede mogelijk.

Ga aan de slag als Telesales medewerker bij Ziggo!

Binnen Ziggo kun je als werknemer aan de slag op verschillende afdelingen zoals de Inbound Sales support of de Telesales en Retentie afdeling. Regelmatig heeft Ziggo vacatures beschikbaar voor diverse sales en commerciële functies binnen het contactcenter op de vestiging in Rotterdam. Het bedrijf investeert intensief in de groei van haar medewerkers door middel van gedegen trainingen, cursussen en opleidingsmogelijkheden. Hierdoor biedt Ziggo haar medewerkers de kans om zichzelf verder te laten ontwikkelen.

Voor deze commerciële Ziggo vacatures zijn wij op zoek naar kandidaten die eerder telefonische klantcontact ervaring hebben opgedaan of eerder hebben gewerkt als inboud sales medewerker, callcenter agent, commercieel medewerker of telefonisch verkoopadviseur. Daarnaast beschik je over de juiste commerciële vaardigheden en ben je servicegericht ingesteld.

Heb jij interesse om te gaan werken bij de Ziggo vestiging in Rotterdam? Bekijk dan snel onze Ziggo vacatures bij het callcenter en solliciteer direct!

Zoekcriteria